PHL_5642

Članovi eSTUDENTovog tima Starter još su jedan put omogućili svim zainteresiranima Izlet na buduće radno mjesto. Ovoga puta posjetili smo Ramiro, poduzeće koje se bavi konzultantskim radom u području organizacijskog razvoja i upravljanja ljudskim resursima, tako da su 13. veljače svi zaljubljenici u psihologiju i ljudske resurse došli na svoje.

Sam Izlet sastojao se od dva dijela. Tijekom prvog dijela zaposlenice Ramira predstavile su  rad Ramira te su govorile i o vještinama potrebnim zaposlenicima Ramira za uspješno obavljanje radnih zadataka kao i o intervencijama, vještinama i znanjima koje svojim radom prenose na brojne organizacije s kojima surađuju kao konzultanti. Nakon prvog dijela Izleta uslijedio je kratki obilazak ureda, a zatim su sudionici, uz osvježenja i krafne, imali priliku postaviti pitanja zaposlenicama Ramira o svemu što ih još zanima.

PHL_5634(1)

Ovaj je Izlet na buduće radno mjesto bio posebno zanimljiv članovima eSTUDENTovog tima Ljudski potencijali, koji se u budućnosti vide u tvrtki kao što je Ramiro, a njihovi zaposlenici dodatno su ih motivirali za to.

“Izlet u Ramiro bio mi je jedno lijepo iskustvo. Prije svega, svidjelo mi se oduševljenje s kojim su zaposlenice pričale o svom poslu. Kao budućem psihologu to mi daje nadu da ću i ja pronaći posao kojeg ću toliko voljeti. Mislim da su zaposlenice dobro predstavile ono čime se bavi Ramiro te sam nakon Izleta i sama dobila želju raditi upravo u tom području.” – rekla nam je Matea koja je uživala u Izletu.

Hvala zaposlenicima Ramira na gostoprimstvu i nesebičnom dijeljenju znanja i iskustva.

PHL_5641