ibrm_foreo_1

Ovog puta Starter je 11. i 12. ožujka organizirao Izlet u švedsku tvrtku FOREO, koja je u svijetu ljepote poznata po svojim inovativnim proizvodima za njegu i čišćenje lica. Posluju u 77 država diljem svijeta – dok se u Zagrebu, u kojem posluju pet godina, nalazi njihovo regionalno sjedište. Zagrebačko sjedište sastoji se od 13 odjela s 300-tinjak zaposlenika, od čega je 60% žena.

ibrm_foreo_2

Na samom Izletu dobrodošlicu studentima poželjele su Tena Fereža i Marijeta Primorac iz Ljudskih potencijala koje su predstavile poslovanje tvrtke i na sudionike prenijele odličnu radnu atmosferu koja vlada prostorijama. Na odjelu Prodaje Sven Kovacevic je predstavio neke od najprodavanijih proizvoda, ali i  ispričao svoj poslovni put u FOREU koji je započeo još kao student. Od Andree Pančur, predstavnice odjela Digitalni marketing, sudionici su naučili više o procesu lansiranja novog proizvoda jer je otkrila  kako njezin tim kreira marketinške kampanje za YouTube i Instagram kanale, ali i sadržaj za blog objave. Pred kraj su Tena Skalicki iz Odjela za odnose s javnošću i Adriana Pirjak iz Trade marketinga objasnile čime se bave te dale korisne savjete za budućnost. Nakon održanih prezentacija došao je red na pitanja studenata te je naglašeno kako su upravo oni poželjni zaposlenici u FOREU.

ibrm_foreo_3

Na samome kraju Izleta uslijedilo je zajedničko fotografiranje te su studentima podijeljene prigodne poklon vrećice.

Ovim bismo putem željeli zahvaliti svim zaposlenicima FOREA na divnoj dobrodošlici te na otvorenim vratima nama studentima pri budućem zapošljavanju.

Tin Jonak