event_cover-01

Vjerojatno se kao i svi studenti nalaziš pred ekranom svojeg laptopa. Pokrećeš treću epizodu pete sezone omiljene serije. Čips pored tebe je već napola pojeden, a negoduješ jer nisi uzeo dovoljno za cijelu noć. Doista, tvoja zona komfora je tvoje omiljeno mjesto na kojem provodiš svoje studentske dane. No, kako bi bilo upustiti se u avanturu, putovati, a uz to i volontirati?  Iako ti izgleda zabavno, negoduješ jer ne znaš kako. Mi imamo rješenje za taj problem.

U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb pozivamo te na predavanje „Volontiraj i proputuj svijet!“ na kojem možeš saznati kako volontirati, putovati i mijenjati svijet odjednom. Predavanje će se održati u srijedu, 24. svibnja, s početkom u 18:00 sati, na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu (dvorana P2). Osim općih informacija o međunarodnom volontiranju i programima koje VCZ provodi, možeš saznati na koji način postati dio ovog projekta koji ti nudi izlazak iz zone komfora. O uvjetima sudjelovanja, organizaciji i vrsti kampova, načinu samostalne prijave u bazu i na željeni projekt te dodatne informacije o ovoj jedinstvenoj prilici možeš saznati iz prvih ruku volonterki Volonterskog centra Zagreb.

Predavanje je otvorene za sve one koji žele mijenjati svijet oko sebe kroz volontiranje. Sjeti se situacija kada si izašao izvan svoje zone komfora, nije bilo tako strašno, baš naprotiv! 

Senka Švraka