eST_Ivana Paradžiković

Ivana Paradžiković održat će predavanje o istraživačkom novinarstvu i njegovim izazovima u Hrvatskoj. U organizaciji eSTUDENTa, predavanje će se održati 23. svibnja u 18 sati na Fakultetu političkih znanosti u dvorani A.

 

Ivana Paradžiković objasnit će kako to iz prve ruke izgleda kada radite u jednoj od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj i kako je to biti na uredničkoj poziciji. Na ovom predavanju moći ćete čuti kako je to stvoriti reportažu ili priču koja može potaknuti promjene u društvu. Važno je biti dobar novinar i potaknuti druge da se zalažu za one koji nemaju glas. Novinari mogu i moraju biti pokretačka snaga društva i njihov glas.

 

Nije bitno znate li što je istraživačko novinarstvo ili ste možda samo negdje čuli za taj pojam. Nije važno čak niti to studirate li novinarstvo ili ste možda student elektrotehnike. Možda i gledate emisiju Provjereno, a možda ste prvi put čuli za nju. Možda čak i prvi put čujete za novinarku Ivanu Paradžiković. Sve ove pojmove i više o samoj Ivani Paradžiković moći ćete čuti na predavanju u ponedjeljak. Novinarka Nove TV i urednica Provjerenog podijelit će svoja iskustva sa svim zainteresiranim studentima i drugim gostima.

 

Pridružite nam se na ovom zanimljivom predavanju. Čekamo vas!

Više informacija o samom događaju nalazi se na službenom facebook eventu.