IMG_6075

Od 21. do 27. kolovoza 2017. u organizaciji eSTUDENTa održao se 12. Dubrovnik Summer School, međunarodni ljetni seminar koji je još jednom svoja vrata otvorio pojedincima željnim novih znanja. Generalna tema kojom se vodi škola je intelektualni kapital, moćno oružje svakodnevice ključno za postizanje i očuvanje održivog razvoja te konkurentnosti u 21.stoljeću, a glavna tema ovogodišnjeg DSS-a bila je Ideation, odnosno razvoj ideje.  Dubrovnik, inspirativan povijesni grad, savršeno odgovara ovogodišnjoj temi. Danas poznata turistička destinacija prvi je intelektualni grad na svijetu.

Glavna svrha seminara stjecanje je novih primjenjivih znanja i razvoj novih vještina kroz interakciju s govornicima i profesorima koji vode radionice i predavanja. Organizatori su ovogodišnji DSS zamislili i realizirali kao nezaboravno, inspirirajuće i izazovno iskustvo koje će polaznicima omogućiti da spoznaju svoj potencijal i iskoriste ga, kako u gradnji karijere tako i u privatnom životu.

Kroz radionice i predavanja na teme networkinga, design thinkinga, prezentiranja ideje i oglašavanja sudionike su vodili Tea Zavacki, Petra Ravlić, Kristijan Božić, Igor Mladinović i Gabrijela Kišiček. Uz predavanja i radionice pred sudionike je postavljen još jedan izazov – Case Study Zagrebačke banke.

IMG_5835

Nova znanja i vještine sudionici su stjecali u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku. U slobodno vrijeme između radionica i predavanja uživali su u ljepotama grada razgledavajući zidine, posjetili su Srđ i otok ljubavi – Lokrum.

Karlo Jurić, jedan od sudionika, nije krio svoje oduševljenje organizacijskim timom i izvrsnim i interaktivnim govornicima i preporučuje Dubrovnik Summer School svima.

Tea Zavacki s veseljem je dočekala još jednu priliku za rad s mladim ljudima koji su umjesto plaže odabrali učionicu.

“Užitak je upoznati mlade ljude koji već sada preuzimaju odgovornost za svoju karijeru. Kada tome još pridodamo i lokaciju, međunarodno okruženje i kvalitetne predavače – cijelo iskustvo Dubrovnik Summer Schoola postaje nezaboravno. DSS je ulaganje koje se višestruko vraća, a za one koji su ga ove godine propustili, jesen donosi cijeli niz novih prilika za učenje i ulaganje u vlastitu karijeru – nikada nije kasno iskoristiti ih.”

IMG_5299

 

Nika Marin