Kakvo iskustvo vam je bio selekcijski postupak u Ini?

Davor Tadić

S obzirom da sam dobio posao,  mogu reći da mi je selekcijski postupak bio iznimno ugodan. :)
Na stranu ta činjenica; od samog početka kada sam dobio poziv za tada meni nepoznatu lokaciju testiranja „Šubićeva 29“ (tada nisam znao da se tu zapravo radi o poznatoj zgradi nekadašnjeg Naftaplina) pa do prvog radnog dana, vrlo jasno sam mogao vidjeti da se radi o organiziranoj i ozbiljnoj kompaniji.U usporedbi s drugim, što manjim, što većim firmama, u kojima sam prije INA-e bio na testiranjima ili razgovorima, INA je bila među rijetkima gdje sam tijekom cijelog razdoblja selekcije imao osjećaj jasne strukture i transparentnosti postupka.Konačno, iznimno sam zadovoljan što sam ove godine kao zaposlenik INA-inog Sektora upravljanja ljudskim resursima i sam aktivno sudjelovao u jednom dijelu selekcijskog postupka i pri tome svjedočio, a nadam se i osobno utjecao, njegovom daljnjem unaprjeđenju.
“ – Davor Tadić

Zašto je dobro imati mentora na početku karijere?

Službeno sam dobio jednu mentoricu od koje sam jako puno naučio. S njom sam išao na događanja bitna za posao i na svakom od njih sam nešto naučio pa bih cijelu svoju pripravničku godinu smatrao jednim velikim „uvođenjem u posao“. No, tijekom tog razdoblja ustvari sam imao više mentora. Svaki iskusniji kolega ili kolegica iz službe pokazao mi je nešto što zna, a ja sam učio. Sad je vrijeme da to znanje primijenim u praksi. Još uvijek ne znam sve i još uvijek učim, a moji mentori i mentorice su uz mene!“ – David Čvorišćec, Mlađi specijalist u Ini

miho

INA – Industrija nafte, d.d.

Prijavio sam se na UPPP jer je to jedinstven program namijenjen studentima iz područja naftnog i geološkog inženjerstva i srodnih fakulteta u kojem se izravno “odmjeravaju snage” na globalnoj razini, rješavanjem zadataka i problema iz naftne industrije. Sudjelovanje u finalu je veliko pozitivno iskustvo i poticaj na daljnji rad i razvoj vlastitih sposobnosti te dostizanje ciljeva u karijeri, a tu su i mogućnosti koje nudi MOL Grupa. Ne budite pasivni tijekom studija, uzmite sve što vam se pruža te se već sad prijavite na UPPP putem www.uppp.info“ – Mihael Matošević, Pripravnik u CROSCO d.o.o.