Službeno je otvoren ‘Event Management Contest’

U srijedu 25.10. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu službeno je otvoren Event Management Contest, studentsko natjecanje u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za premijsku marku proizvoda The Famous Grouse.  Na otvorenju natjecanja je Filip Verbanac, brand manager za marku The Famous Grousepojasnio studentima kako je natjecanje osmišljeno, koja su očekivanja i što se traži od natjecatelja da bi osvojili glavnu nagradu i moguću praksu u Coca-Coli.

Za sve vas koji ste propustili uvodno predavanje, osigurali smo snimku predavanja koju ćemo objaviti na našoj web stranici, youtube i facebook profilu u petak  27.11., a brief natjecanja u pismenom obliku možete preuzeti na linku

O natjecanju

Event management contest je studentsko natjecanje u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za premium brend viskija ‘The Famous Grouse’. Na natjecanju možeš sudjelovati ako si redovan ili izvanredan student koji studira na području Republike Hrvatske. Natjecanje ti omogućava da svoju kreativnost i organizacijske vještine testiraš na stvarnim primjerima iz prakse. Stavi se u ulogu brand managera, osmisli razna tematska i edukativna događanja te promociju kroz društvene mreže s ciljem podizanja svijesti o brendu proizvoda.

Ovo natjecanje idealna je prilika za tebe ako te zanima područje event managementa i marketinga ili si se barem jednom u životu zamislio/la u ulozi organizatora događaja. Prijavi se na natjecanje, osvoji nagrade i saznaj feedback za svoje rješenje od pravog brand managera!

Nagrade

Najbolje rješenje osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti 1.000 eura i mogućnost daljnje realizacije ideje sa Coca-Colom. Svi sudionici natjecanja koji predaju rješenje ostvaruju mogućnost dobivanja prakse u Coca Cola kompaniji te osvajaju certifikat za sudjelovanje na natjecanju.

Više informacija o samom natjecanju kao i brief natjecanja možeš saznati na otvorenju koje će se održati 25.11. na Ekonomskom fakultetu Zagreb u dvorani 33 s počekom u 15 h. Iskoristi ovu priliku i na otvorenju natjecanja iz prve ruke saznaj sve što te zanima direktno od brand managera iz Coca Cole :)

Timeline

 • 18.11. - Početak prijava
 • 25.11. - Otvorenje natjecanja
 • 29.11. - Kraj prijava
 • 30.11. - 13.12. - Predaja gotovih rješenja
 • 15.12. - Proglašenje finalista
 • 16.12. (11.1.) - Prezentacije finalista, proglašenje pobjednika i party
Sva pitanja i komentare možeš nam poslati na službenu e-mail adresu natjecanja famous@estudent.hr  

O natjecanju:

Pokretač studentskog natjecanja ‘Event management contest’ je Coca Cola HBC (dalje u tekstu: Pokretač), a partner natječaja je studentska udruga eSTUDENT (dalje u tekstu: Partner) koji je zadužen za branding projekta, kampanju, marketing, komunikaciju s natjecateljima te za logističke i organizacijske poslove Natjecanje za cilj ima podignuti svijest o robnoj marci na tržištu s naglaskom na premium stranu proizvoda, povezati komunikaciju na društvenim mrežama s promotivnim aktivnostima u kanalu za ugostiteljstvo kroz organizaciju tematskih događanja, educirati potrošače o kategoriji viskija te različitim načinima servisiranaj viskija i educirati potrošače o odgovornom konzumiranju

Tijek natječaja:
 • 18.11. - Početak prijava
 • 25.11. - Otvorenje natjecanja
 • 29.11. - Kraj prijava
 • 30.11. - 13.12. - Predaja gotovih rješenja
 • 15.12. - Proglašenje finalista
 • 16.12. (11.1.) - Prezentacije finalista, proglašenje pobjednika i party

Pokretač može prekinuti natjecanje uslijed nastupa više sile ili okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti i na koje se nije moglo utjecati. Pokretač će o prekidu obavijestiti sudionike putem Facebook i web stranice Partnera

Sudionici natječaja:

Natječaj je otvoren za sve studente (redovni i izvanredni studenti) preddiplomskih i diplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Natjecatelji se mogu prijaviti u timu od minimalno dvije do maksimalno četiri osobe. Jedna osoba može biti član samo jednog natjecateljskog tima.

Sudionici se ne mogu natjecati s rješenjem s kojim su se već natjecali na nekom drugom natjecanju

Moguće su promjene sudionika unutar timova dokle god tim sadrži barem jednu osobu od inicijalno prijavljenih u timu, u protivnome se mora prijaviti novi tim. Promjene sudionika unutar timova moguće su do krajnjeg roka za podnošenje prijava na službenu e-mail adresu  natjecanja famous@estudent.hr. Moguće je odustajanje tijekom natječaja, o čemu je potrebno obavijestiti Partnera putem službene e-mail adrese natjecanja.

Sudjelovanjem na natjecanju sudionici pristaju na objavu njihovih osobnih podataka u svrhu provedbe natjecanja, javne objave dobitnika, dodjele i realizacije nagrade te objave reportaža i/ili sličnih materijala vezanih uz promidžbu natjecanja i to bez prava na bilo kakvu naknadu u svezi s time.

Prijava na natjecanje:

Za sudjelovanje na natjecanju sudionik se prijavljuje popunjavanjem obrasca dostupnog na službenim web stranicama Partnera. U prijavi moraju biti navedena imena i prezimena svih članova tima, email, fakultet i godina studija. Rok za predaju prijave je 29.11.2015. Nakon navedenog datuma kao zadnjeg za moguće prijave, prijave više nisu dozvoljene i neće se razmatrati.

Predaja rješenja:

Prijedlog rješenja se šalje u programu PowerPoint ili Keynote do 25 sličica te uključuje:

 1. situacijska analiza na društvenim mrežama proizvođača jakih alkoholnih pića s naglaskom na viski robne marke
 2. situacijska analiza promocija u ugostiteljskim objektima proizvođača jakih alkoholnih pića s naglaskom na viski robne marke
 3. prijedlog tematskih događanja u kanalu ugostiteljstva
 4. prijedlog sadržaja na društvenim mrežama usmjerenoga ciljnim skupinama koji ispunjava zadane ciljeve
 5. budžet za realizaciju projekta po stavkama

 

Nagrade

Najbolje rješenje osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti 1.000 eura i mogućnost daljnje realizacije ideje s Coca-Colom. Svi sudionici natjecanja koji predaju rješenje ostvaruju mogućnost dobivanja prakse u Coca Cola kompaniji te osvajaju certifikat za sudjelovanje na natjecanju.

 

Nepoštivanje pravila natjecanja

 1. Ako u bilo kojem trenutku Pokretač ili Partner posumnja u nepoštivanje ovih Pravila od strane nekog od sudionika natjecanja, isti ima pravo, uključujući, ali ne ograničavajući se, na isključenje sudionika iz natjecanja u slučaju: • lažnog predstavljanja i/ili davanja lažnih osobnih podataka • prijave rješenja koje nije autorsko djelo sudionika natječaja i/ili uploadanja prijave rješenja koje predstavlja preradu tuđeg rješenja
 2. Sudionik natjecanja odgovoran je za svu štetu koja Pokretaču nastala uslijed prethodno navedenog nedopuštenog postupanja.
 3. Pokretač zadržava pravo dopune i/ili promjene Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete cilju natječaja te njihovih sudionika.
 4. Ako tijekom natjecanja bilo tko od sudionika uoči nepoštivanje Pravila dužan je u roku 24 (dvadeset četiri) sata kontaktirati Partnera radi otklanjanja uočene nepravilnosti, na e-mail adresu famous@estudent.hr

Obveze nagrađenih natjecatelja te autorska prava predanih rješenja

 1. Nagrađeni natjecatelji imaju obvezu, po potrebi, dodatno doraditi rješenje
 2. Nagrađeni natjecatelji suglasni su s time da Pokretač dodjelom nagrade stječe isključivo, prostorno i vremenski neograničeno pravo iskorištavanja njihovih rješenja, u sve komunikacijske svrhe Pokretača, bez obveze navođenja identiteta natjecatelja i bez prava natjecatelja na ikakve daljnje naknade za iskorištavanje predmetnih rješenja.