niks1

Predstavnici eSTUDENTa Martina Radanović, Luka Vukoja i Ana Visković sudjelovali su na konferenciji Should I Stay or Should I Go, koju je organizirao naš medijski partner Studentski.hr. Konferencija se održala 19. i 20. svibnja 2017. u Cinestaru (Branimir centar). Should I Stay or Should I Go okupila je puno mladih ljudi koji su željeli čuti nešto više o tome zašto ostati u Hrvatskoj. Sudionici konferencije mogli su koristiti hashtag #ostati ili #otici i tako sudjelovati u predavanjima. Okupilo se mnogo poznatih poduzetnika koji su ostali u Hrvatskoj i koji su pokazali da se i ovdje, unatoč svemu, može uspjeti.

Naši dragi eSTUDENTi predstavili su udrugu likom Joška koji se pokušava probiti u poslovnom svijetu. Svim prisutnim gostima objasnili su što eSTUDENT može učiniti za Joška kako bi on uspio realizirati svoje ideje. Predstavili smo STARTER sustav, koji je idealan za sve one koji nisu sigurni kako napisati životopis i motivacijsko pismo. Osim toga, predstavili smo i sustav pomoću kojeg studenti mogu lako doći do poslovnih ponuda, praksi i volontiranja. Martina Radanović predstavila je Dubrovnik Summer School, međunarodni ljetni seminar koji će se održati od 21. do 27. kolovoza 2017. godine. Pozvala je sve prisutne da se prijave i dobiju još jedno predivno iskustvo kao i crticu u životopisu. Luka Vukoja predstavio je URED koji će pomoći Jošku, ali i svima ostalima da dođu do lakih poslovnih rješenja. Također, bitno je naglasiti da je URED osmišljen  da pomaže mladim poduzetnicima te da ih savjetuje oko određenih problema na koje nailaze.

niks2

 

Tina Dolić, sudionica konferencije, podijelila je svoje dojmove s nama:

Konferencija mi se jako svidjela, pogotovo koncept i sama organizacija događaja. Mislim da je sve bilo na vrhunskoj razini i jako su mi se svidjeli predavači. eSTUDENT je imao potpuno drukčije izlaganje od ostalih i to me je jako zaintrigiralo. Bilo mi je zanimljivo vidjeti lik Joška koji je prosječan student kao i svi mi ostali te kako se pomoću eSTUDENTa mogu postići različite stvari. Jako sam zadovoljna konferencijom i nadam se da će se ponovno organizirati!

Zahvaljujemo našim medijskim partnerima Studentskom.hr na pozivu da izlažemo na konferenciji. Mi smo kao i Tina oduševljeni konferencijom!

Nikolina Lednicki

 

niks3