Dođi na otvorenje, prijavi se i dizajniraj!

 

Nakon održanog motivacijskog predavanja na temu “(P)ostati dizajner”, najveće studentsko natjecanje u izradi kreativnih rješenja iz područja dizajna i vizualnog identiteta Vizionar svečano će započeti u utorak 12. ožujka 2019. godine na Arhitektonskom fakultetu s početkom u 17:00 sati u dvorani 317.

Vizionar se održava već sedmu godinu zaredom, a tema ovogodišnjeg natjecanja je branding. Svečano otvorenje započet će predstavljanjem partnera i njihovih slučajeva. Tijekom natjecanja dva će poduzeća ponuditi realne probleme s kojima se susreću, a tim studenata osmislit će kreativna rješenja. Prijavom na natjecanje studenti ostvaruju brojne kontakte s poduzećima, dobivaju relevantno i cijenjeno iskustvo, a one koji se posebno istaknu čekaju bogate novčane nagrade i mogućnost stručne prakse. Natjecanje će biti popraćeno radionicama i konzultacijama s partnerima koji će služiti kao pomoć timovima u izradi rješenja.

Svi zainteresirani kreativci, dizajneri, modni entuzijasti i oni koji će to tek postati mogu se prijaviti na natjecanje od 9. do 29. ožujka putem forme, a više informacija o natjecanju možete pronaći na stranicama Vizionara.

Antonela Jukić

Dođi na otvorenje, prijavi se i dizajniraj!

Antonela Jukić