Dođi na otvorenje App Start Contesta i počni dizajnirati, programirati i prezentirati

Najveće studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija App Start Contest započet će svečanim otvorenjem 16. siječnja 2019. u 16:00 sati u dvorani A-201 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva gdje će se predstaviti sve potrebne informacije o natjecanju kao i ovogodišnji partneri: Undabot, Asseco SEE, FIVE, MICROBLINK, Photomath, CoreLine, Bornfight. S otvorenjem počinju prijave, a svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje do 2. veljače 2019. godine.

Studenti imaju mogućnost prijaviti se u timovima od najmanje dva do najviše pet natjecatelja i time pokazati svoju kreativnost, znanje i ambiciju te tako osvojiti vrijedne nagrade koje su omogućili strateški partneri. Prijavom na natjecanje studenti imaju priliku primijeniti svoje znanje za razvoj mobilnih i web aplikacija i upotpuniti ga sudjelovanjem na radionicama kao i kroz rad s mentorima kako bi što uspješnije realizirali svoju ideju. Mnogi studenti koji su sudjelovali na App Start Contestu pronašli su svoje prvo zaposlenje ili praksu u nekom od partnerskih poduzeća, investitora za svoj startup ili upoznali druge nadarene studente s kojima danas vode uspješne tvrtke.

App Start Contest se održava 12. godinu za redom, a glavni cilj projekta je potaknuti studente da naprave sljedeći korak i pretvore dobre ideje u vrijedne aplikacije. Za više informacija o natjecanju posjetite službenu ili Facebook stranicu.

Vinko Rajič