Header_mozgalo_-_zelena_older

U sklopu eSTUDENTovog natjecanja Mozgalo kreće drugo po redu motivacijsko predavanje pod nazivom Customer Relationship Management: Utapamo se u podacima, a žudimo za znanjem!”. Predavanje će se održati u četvrtak, 14.01. u 18h na PMF-u u predavaonici A102 (Matematički odsjek). Ovaj put će svoja znanja i iskustva s tobom podijeliti Tamara Kolega, Voditeljica odjela Tržišne inteligencije i poslovnog modeliranja u Zagrebačkoj banci.

Na predavanju možeš naučiti što je Customer Relationship Management (CRM) kroz osnovne pojmove, korake i probleme. Naglasak će biti na analitičkom dijelu CRM sustava i ulozi modeliranja i otkrivanja znanja unutar njega. Također, možeš saznati na koji način privući i zadržati kupce te kako povećati prodaju i poboljšati kampanju. Cilj će biti potaknuti slušatelje na vlastito istraživanje načetih tema na predavanju.

Primjena matematike, statistike i računarstva, kako u ostalim tako i u bankarskoj industriji, nije vezana isključivo za domenu IT-a ili Upravljanja rizicima. Sve više industrija prepoznaje važnost analitičara, u novije vrijeme čak i data-science stručnjaka, koji imaju znanja i vještine da podatke pretvore u znanje. CRM je jedno od takvih područja – prisutno u gotovo svakoj industriji, a čija je glavna zadaća iskoristiti podatke za kvalitetnu informaciju koja će unaprijediti poslovanje.”, kaže Tamara Kolega.

Tamara se trenutno najviše bavi statistikom te deskriptivnim i prediktivnim modeliranjem na području analitičkog CRM-a. Završila je smjer Financijska i poslovna matematika na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Mozgalo – prvo i jedino studentsko natjecanje u Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja  uskoro počinje. Zadnje motivacijsko predavanje prije početka natjecanja je odlična prilika da pronađeš nove članove svog tima i  usput provjeriš kakva je konkurencija. Dođi i predvidi nemoguće!

Potraži naš službeni event na Facebook-u.