Upoznajte nas, mi smo URED!


URED čini eSTUDENTov tim „Poslovno savjetovanje“ koji se sastoji od 7 članova i 2 voditelja, a dolazimo iz različitih obrazovnih ustanova kao što su Ekonomski fakultet, Prirodoslovno – matematički fakultet, Fakultet političkih znanosti te Sveučilište Libertas. Mi smo proaktivni, obrazovani, mladi i motivirani studenti koje je povezala želja za pomoći poduzećima primjenom naših stečenih fakultetskih znanja.

Redovito organiziramo interne edukacije u suradnji s akademskom zajednicom, informiramo se o trendovima u poslovnom svijetu, analiziramo uspješne slučajeve te pratimo rad najuspješnijih organizacija u ovom području kako bismo mogli ponuditi još kvalitetniju i profesionalniju uslugu.

Članovi udruge se mijenjaju jednom godišnje, no misija uvijek ostaje ista – besplatno pružiti svoju pomoć raznim tvrtkama, startupovima, malim i srednjim poduzećima, obrtima te OPG-ovima. Smatramo kako su naše najveće prednosti inovativne, svježe ideje i temeljit, personaliziran pristup svakom slučaju kao i izrada rješenja u skladu s etičkim standardima, a sve s ciljem poboljšanja Vašeg poslovanja.

Različiti interesi našeg tima (financije, marketing, poslovna matematika i statistika, digitalni marketing, odnosi s javnošću, menadžment itd.) pridonose širini našeg stručnog znanja i iskustva koje usmjeravamo kreiranju što kvalitetnijeg poslovnog rješenja. Studentska kreativnost, visoka razina komunikacijskih, organizacijskih i pregovaračkih vještina, poznavanje interesa i potreba mladih te usmjerenost k aktivnom slušanju i timskoj suradnji čine nas Vašim novim idealnim poslovnim partnerom.