Zlatni-index-header_estudent-dimenzije

Odabrani su članovi Povjerenstva koje će 2. ožujka odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2017. godinu. Mogućnost prijave na natječaj imali su studentski zborovi i udruge s područja cijele Hrvatske. Na odabranom popisu nalaze se: Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, eSTUDENT, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) u Zagrebu, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Europska udruga studenata prava (ELSA) u Splitu, Savez studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Hrvatska udruga studenata Sestrinstva u Osijeku, Financijski klub, ”STUP” Klub studenata psihologije.

 

Zlatni indeks je nagrada koja se dodjeljuje poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu i obrazovanju te im omogućila usavršavanje ili uvid u poslovni svijet. Glavni cilj projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.

 
Svečana ceremonija dodjele Zlatnog indeksa održat će se 20. ožujka , a više informacija možete pronaći na našoj Facebook stranici.