Attention, Atención, 注意 ! U prijevodu: Pažnja, pažnja!
Studenti, stigla nam je ovogodišnja brošura! :D

 

 Usudi se i otvori brošuru koja te vodi u nezaboravno putovanje ovoga ljeta.


O čemu se točno radi?

Radi se o brošuri koja kao projekt eSTUDENTa već dugi niz godina pomaže studentima u pronalasku što bolje i kvalitetnije ljetne škole. Same škole su zamišljene kao posebni programi koji nude više od predavanja i provjera znanja. Najčešće se učenje temelji na nekim praktičnim primjerima, posjetima tvrtkama, a sve to uz predavanja stranih predavača koji nas uvijek mogu naučiti više nego što učimo na fakultetima. Uz dozu učenja, u ljetnim školama uvijek postoji doza zabave. Tako upoznajete ljude iz cijelog svijeta, njihove kulture i stječete doživotna prijateljstva.

Nemoj puno razmišljati, odaberi svoju destinaciju i uplovi u novo razdoblje života. Ako se na to odlučiš, ovo ljeto će te promijeniti kao osobu i učiniti te čovjekom punim ideja i ambicija, širokih vidika i znanja koja ćeš primijeniti nakon povratka.

 

Sve što te dijeli od nezaboravnog iskustva je klik na ovaj link!

 

Polaznica jedne od ljetnih škola dala nam je svoje mišljenje koje smo mi odlučili podijeliti s Vama. Pročitajte kako se Doris provela u svojoj prvoj ljetnoj školi :)

 

12659602_10208736883405837_254406225_n
”Sudjelovala sam na ljetnoj školi „Alternative economic and monetary systems“ u Beču. Bio mi je to prvi odlazak na ljetnu školu, ali sigurno ne i posljednji. Kroz zanimljive radionice, igre i projekte naučila sam puno o alternativnim rješenjima za probleme današnjice, a samim time i proširila svoje vidike. Uz službeni dio predavanja i seminara na ljetnoj školi naučit ćete puno i od kolega iz različitih dijelova svijeta, steći brojne prijatelje i provesti najbolje ljeto svog života!”

Doris Čurlin, sudjelovala na ljetnoj školi  Alternative economic and monetary systems, Beč, Austrija