Network of excellence

Naša Priča

eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja.

Danas, kao najveća i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, okuplja više od 200 aktivnih članova, studenata mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu. Svake se godine organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske, ali i cijele regije. Iza svakog projekta, radionice i same Udruge stoje motivirani studenti koji svojim radom poboljšavaju okolinu u kojoj djelujemo. Svim članovima je zajednička strast, entuzijazam i kreativnost koja nas motivira da širimo postojeće projekte i stvaramo nove. Time dajemo priliku nama samima, ali i ostalim studentima da se dodatno educiraju, odvaže na nove izazove i steknu dodatna iskustva tijekom fakulteta. Kroz zajednički rad razvijamo svoju kreativnost i kontinuirano učimo. Svemu što radimo pristupamo iskreno, motivirano i pozitivno dok ne pretočimo svoje vizije u stvarnost. Surađujemo s više od 70 partnera koji djeluju u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu.

Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz rad na projektima, potporu i podizanje kvalitete njihovog studiranja.

Vijesti

13. 01. 2020

Kako je to biti odvjetnik? Dođi i saznaj na Moot Courtu Croatia 2020.

Od 13. siječnja do 7. veljače prijavi se na Moot Court Croatia, natjecanje namijenjeno studentima prava treće i viših godina s Pravnih fakulteta u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.


Vezani članci

13. 01. 2020

Izletom do prakse i stalnog posla u PwC-u

Tim Starter udruge eSTUDENT i ove godine organizirao je event Izlet na buduće radno mjesto. Projekt je održan 10. siječnja 2020. t...

13. 01. 2020

Počinju prijave poduzeća za dodjelu Zlatnog indeksa – prijavite se i postanite dio desetljeća zlatnih suradnji

Prijave poduzeća za dodjelu Zlatnog indeksa za 2019. godinu počinju 13. siječnja 2020. i traju do 21. veljače 2020.

22. 12. 2019

„Zaboravite na strah od riskiranja i budite besramno dobri u onome što radite“

Ovoga četvrtka, 12. prosinca 2019., Fakultet elektrotehnike i računarstva imao je priliku ugostiti vodećeg hrvatskog astronoma i p...

22. 12. 2019

eSTUDENT protiv Grincha humanitarnim projektom “Poduzetni humanitarac”

U suradnji s poznatim hrvatskim poduzećima, tim Društveno odgovornog poslovanja iz eSTUDENTa je 17. prosinca 2019. godine u Culto...

Projekti

scheduled

Zlatni Indeks

Jedinstveni projekt kojim studenti nagrađuju poduzeća za kontinuirani doprinos rastu i razvoju studenata u poslovnom svijetu.

active

Starter sustav

Svakom studentu koji traži praksu, pripravništvo ili zaposlenje, ponudu za posao šaljemo direktno na email. Kako je to moguće?

scheduled

Brocoola

Cool natjecanje za studente koji se žele okušati u svojim kulinarskim sposobnostima. Pokaži nam da zdrava prehrana nije luksuz!

active

Moot Court Croatia

Natjecanje u obliku simuliranog suđenja namijenjeno studentima prava u kojem mogu svoje stečeno znanje primijeniti u praksi.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri