ZABA_ASC 2

U sklopu App Start Contesta, studentskog natjecanja u organizaciji eSTUDENTa održat će se edukacijsko predavanje na temu Application development – Agile way. Predavanje se održava 8. travnja u dvorani A 201 na FER-u s početkom u 16h,a predavači će biti predstavnici Zagrebačke banke koji će studentima objasniti prednosti ovakvog načina izgradnje aplikacija.

U današnjem poslovnom svijetu brzina je često preduvjet uspjehu, isto pravilo vrijedi i za razvijanje aplikacija. Agilni način razvoja aplikacija ostvaruje upravo to. Naime, ovo je jedna od najkorištenijih metoda jer omogućuje programerskim timovima da ubrzaju proces proizvodnja aplikacija bez gubljenja kvalitete samoga proizvoda. Predavači će studentima objasniti ključne korake agilnog rada(minimum viable product, canban, daily stand-up, review, retrospective), njihovu ulogu i kako ih učinkovito primijeniti da bi povećali produktivnost svoga tima. Također će na primjeru Zagrebačke banke biti pokazano kako ova metoda funkcionira u praksi. Ovaj način rada je jedan od ključnih vještina koja je potrebna današnjim programerima, stoga nemoj propustiti priliku da ju naučiš. Također, natjecateljima ASC-a ovo omogućuje da povećaju svoju produktivnost i osmisle što bolju aplikaciju.

Osim što će naučiti nešto novo, ovo predavanje je odlična prilika natjecateljima da se predstave partnerskim poduzećima. Natjecatelji na ovaj način mogu ostvariti kontakt unutar samoga poduzeća i postaviti im pitanja o svemu što ih zanima.

Pozivamo te da dođeš na predavanje i na primjeru Zagrebačke banke naučiš kako u manje vremena, napraviti više. Također,potraži naš službeni event na Facebooku za sve naknadne informacije, a za više informacija o ASC-u pogledaj našu službenu stranicu.

App Start Contest je vodeće studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u izradi mobilnih i web aplikacija. Svake godine ASC okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa, od kojih su najzastupljeniji studenti programskog inženjerstva, grafičkog dizajna i ekonomije koji se u najčešće multidisciplinarnom timu brinu za tehnički, poslovni i vizualni aspekt svog rješenja. Studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost i znanje, a tijekom cijelog procesa razvoja projekta podržavaju ih i savjetuju mentori i predstavnici poduzeća.