eStudent Logo

O nama

eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja.

Danas, kao najveća i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, okuplja više od 200 aktivnih članova, studenata mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu. Svake se godine organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske, ali i cijele regije. Iza svakog projekta, radionice i same Udruge stoje motivirani studenti koji svojim radom poboljšavaju okolinu u kojoj djelujemo. Svim članovima je zajednička strast, entuzijazam i kreativnost koja nas motivira da širimo postojeće projekte i stvaramo nove. Time dajemo priliku nama samima, ali i ostalim studentima da se dodatno educiraju, odvaže na nove izazove i steknu dodatna iskustva tijekom fakulteta. Kroz zajednički rad razvijamo svoju kreativnost i kontinuirano učimo. Svemu što radimo pristupamo iskreno, motivirano i pozitivno dok ne pretočimo svoje vizije u stvarnost. Surađujemo s više od 70 partnera koji djeluju u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu.

Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz rad na projektima, potporu i podizanje kvalitete njihovog studiranja.

O eStudentu
O eStudentu

Naša priča

O eStudentu

eSTUDENT je studentska udruga koja okuplja studente različitih profila i interesa koje povezuje želja da postanu najbolji u tome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i dobro se zabave. Svim članovima Udruge zajednička je motiviranost, entuzijazam i kreativnost, što nas potiče da neprestano usavršavamo postojeće projekte, ali i da stvaramo nove kako bismo pozitivno utjecali na cijelu studentsku zajednicu. Članstvo u eSTUDENTu predstavlja i najbolji mogući način nadopunjavanja životopisa budući da kroz rad studenti stječu neprocjenjivo iskustvo te se povezuju s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom čija poznanstva su od velike vrijednosti u budućnosti. Njegujući studentski život, nakon sati uloženih u projekt i njegove uspješne izvedbe, eSTUDENT neće razočarati niti svojim druženjima na kojima će te dočekati prijateljska atmosfera i dobra zabava.

Ako se želiš uključiti u naše aktivnosti, to možeš učiniti tijekom cijele godine putem sljedećih aktivnosti:

  • posjeti neka od predavanja i radionica koja organiziramo,
  • uključi se na neko od naših natjecanja,
  • dođi na neki od naših tuluma i
  • prati web i Facebook stranicu na kojima ćeš moći naći obavijesti o svemu nabrojenom.

Sve to ti daje mogućnost da već sada upoznaš Udrugu i neke njezine članove, stekneš nezaboravno iskustvo, a zatim se sljedeće godine i službeno uključiš u rad eSTUDENTa.


Press kit

Logotipi

eStudent Logo

Logo u boji (.png)

eStudent Logo

Logo u bijeli (.png)

eStudent Logo

Logo bijeli, kratka verzija (.png)

eStudent Logo

Logo u boji, kratka verzija (.png)

eStudent Logo

Logo sve (.pdf)

eStudent Logo

Logo (.rar)

Brošure

eStudent Brošura

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri